Vi søger en struktureret produktionschef med det overordnede overblik over bureauets opgaver

Du vil få en central rolle i planlægning og optimering af bureauets kreative opgave-
flow – både grafisk og digitalt. Derudover får du ansvaret som tovholder på nogle af vores største kunder, samt det overordnede ansvar for korrekt intern placering af online og offline opgaver, så alt leveres til vores kunder i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Om jobbet
• Du skal i det daglige kunne give vores kunder et konstruktivt modspil og sparring omkring opgaverne. Det er dit ansvar at styre projekterne i mål inden for aftalt tid samt vejlede vores kunder hele vejen igennem processen.
• Du er detaljeorienteret og kender til vigtigheden af korrekt timeregistrering; og du får ansvaret for bureauets tidsregistreringssystem.
• Du har den daglige kontakt til leverandører og husets økonomiafdeling, og har ansvaret for afslutning af opgaver og slutfakturering til kunder.
• Du er bureauets omdrejningspunkt – såvel internt som eksternt – og kan forstå at navigere inden for de rammer, der udstikkes i samarbejdet med vores adm. direktør og Mediehusets kommercielle direktør.

Om dig
Vi ønsker en produktionschef, som har en del års brancheerfaring inden for
kommunikation, reklame og PR, eller har erfaring fra reklame- og/eller webbureau.
Du kender til spillereglerne inden for reklamebranchen og kan holde mange bolde i luften på samme tid og sikre, at intet tabes på jorden. Det er en stor fordel, hvis du har en uddannelse inden for kommunikation og marketing.

Kemi er altafgørende, og du kommer til at indgå i et team, hvor tonen er uformel.

Desuden forventer vi, at
• du brænder for at holde struktur og mister aldrig overblikket, selv i pressede situationer.
• du kan lede og koordinere mange forskelligartede kundeprojekter.
• du skal være et udpræget ordensmenneske og skal kunne overholde aftaler, de aftalte priser og fastholde en høj kvalitet – og så skal du trives med at arbejde med kreative kolleger, der kan være lidt mindre strukturerede, end du er.
• du skal have tilstrækkelig autoritet – og gode samarbejdsevner – til at se værdien i et udviklende/tæt teamwork med kunder, AD’ere, grafikere, onlinespecialister, tekstforfattere og konsulenter.
• du skal kunne beherske kunsten at få mennesker med forskellige kompetencer til at nå det optimale resultat; sammen.

Om os
Konceptas er et full-service digitalt og grafisk reklamebureau med 12 medarbejdere. Vi er et datterselskab af Mediehusene Midtjylland, og har domicil i Mediehuset i centrum af Herning sammen med ca. 120 kolleger, der alle arbejder med formidling og kommunikation. Derudover har vi tilknyttet en række strategiske samarbejds­partnere. Vi samarbejder med en bred vifte af mindre, mellemstore og store virksom­heder samt offentlige institutioner.

Vi får ting til at ske – effektivt og altid i øjenhøjde med kunderne!

Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1. maj 2019.

Fremsend din ansøgning vedlagt bilag og evt. relevante referencer hurtigst muligt og senest 18. marts 2019 til tnm@konceptas.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til kommerciel direktør Kim Sangild, tlf. 4021 6661.