Hjemmesider
Vi tror på dialog og godt samarbejde

Enhver kommunikation bør starte med at lytte

Vi er hos dig gennem hele processen. Du får tildelt din egen projektleder. Projektlederen er din faste kontaktperson gennem hele projektet –
og sørger for at alt fra design af hjemmeside, produktion og lancering kører glat.
Vi elsker at høre om din virksomhed. Vi forstår at præsentere din virksomhed, så du kan kommunikere direkte til din målgruppe.
Kort sagt: Du får en idérig samarbejdspartner fra start til slut.

 

VI ER ALTID KLAR TIL en snak med dig

Ring på 9626 2580

 

lad os hjælpe dig på vej

Hjemmeside udvikling

Enhver kommunikation bør starte med at lytte

Vi er hos dig gennem hele processen. Du får tildelt din egen projektleder. Projektlederen er din faste kontaktperson gennem hele projektet – og sørger for at alt fra design af hjemmeside, produktion og lancering kører glat.

Vi elsker at høre om din virksomhed. Vi forstår at præsentere din virksomhed, så du kan kommunikere direkte til din målgruppe.

Kort sagt: Du får en idérig samarbejdspartner fra start til slut.

Få lavet en professionel hjemmeside og webshop

Boost din forretning online med en professionel webshop

Jeres internetsalg starter her. Konceptas udvikler webshops, som skaber oplevelser for kunderne. Gennem integration, rådgivning og en stærk e-handelsplatform giver vi de bedste forudsætninger for at imødekomme dine kunders forventninger.

Konceptas arbejder med forskellige e-handelsplatforme og vejleder gerne med at finde lige den løsning der passer til din virksomhed.

Nå hele vejen rundt med Konceptas Update

Den smarte løsning der sikrer, at du løbende får opdatering og rådgivning. Med Konceptas Update hjælper vi  dig, med at løse eventuelle udfordringer du måtte have med din hjemmeside eller markedsføring, så din virksomhed holdes opdateret – selv når du er offline.

Sociale medier, nyhedsbreve eller webopdateringer – Vi skræddersyr en update-pakke der passer til din virksomheds behov.

Vi hjælper vores kunder med at
nå nye højder

Se udvalgte cases her