Henter Indhold

Mobile Sprite Desktop Sprite

Scenetæpper / Backdrops

Vi leverer scenetæpper og bagtæpper til messer, koncerter, virksomheder og vi er klar til at levere dit scenetæppe inden for få dage!

Konceptas har nu siden 2003 været leverandør til musikbranchen bl.a med billige scenetæpper og backdrops.

Backdrops / Scenetæpper leveres typisk i 205g polyester. Scenetæppet er brandhæmmende materiale og er godkendt til brug på scener og spillesteder. Scenetæppet vejer minimalt og er nemme at sætte op.


Hvad kan jeg printe på mit backdrop?

Når vi printer dit backdrop — sker det på et hvidt lærred. Du kan printe lige hvad du har lyst til — logo på en hvid eller farvet baggrund, eller 4farvet fotografi blæst op i kæmpe størrelse — kun din fantasi sætter grænserne. Billeder, tekst, logo — alt er muligt.

Hvordan monterer jeg mit backdrop?

Scenetæppet monteres fx med øjer i toppen så de let kan spændes fast på bagbro eller trus system. Ligeledes har vi forskellige stof-kvaliteter til backdrops/scenetæpper afhængig af dine krav. Bagtæpperne / scenetæpperne overholder naturligvis de strenge krav der er til brandsikkerhed(B1) på de danske og internationale spillesteder.

Hvad koster et bagtæppe med print?

Prisen beregnes ud fra størrelsen — vi laver bagtæpperne i præcis den størrelse du måtte ønske. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.