Henter Indhold

Mobile Sprite Desktop Sprite

Bilfolie / Stickers

Brug firmabilen som reklamesøjle og skab synlighed selv når du er på farten.

Med bilreklame kan du eksponere dit navn eller logo på landevejen, overfor dine kunder og ikke mindst potentielle kunder. Vores folie er vejrbestandig og holder i både regn, sne og slud. Ligeledes er det en folie der ikke falmer i solen.

Ønskes en kampagnefolie der blot skal holde i kort tid er det selvfølgelig også muligt.


Hvilke typer bil-folier kan man få?

Vi har næsten uanede muligheder for folieprint. Vi kan levere stickers eller streamers til små hurtige beskeder. Vi kan levere udskåret folie i både ensfarvet og i 4farvet print. Vi kan pakke din bil helt ind i folie og vi kan levere de lovpligtige CVR numre til firmabilen — mulighederne er nærmest uendelige.

Montér selv — eller lad os montere din bilfolie!

Vi samarbejder med professionelle montører som sikrer en ensartet kvalitet hver gang. Vi kan på vores monteringsværksted foliere alt fra personbiler til lastvogne. Foliering af flyvemaskiner foregår dog som udgangspunkt altid hos kunden  Ønsker du selv at montere din folie fremsender vi folie med vejledning klar til montage.

Hvad koster bilfolie?

Vi har flere forskellige typer folie og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en løsning tilpasset dine behov. Brug linket email eller telefonnummeret herunder og lad os hjælpe dig.