Rollup banner

Konceptas leverer billige Rollup bannere i flere forskellige størrelse og kvaliteter og altid til skarpe priser!

Rollup banneret er en fantastisk måde at sprede dit budskab på. Det er fleksibelt, nemt og ikke mindst billigt.
Rollup banneret kommer inkl. print og i en praktisk bæretaske, så du kan have den med overalt. Opstilling tager under 1 minut!
Husk: Lynhurtig levering i hele Danmark.

Billige rollups – hvilket materiale skal jeg vælge?

Afhængig af dit behov, kan vi levere rollups i forskellige materialer. PVC egner sig godt, hvis du har din rollup med på farten og bruger den igen og igen.

Polyester egner sig godt til rollup’en der skal stå mere stationært, specielt i kontormiljøer, da stoffet, modsat PVC, er 100% lugtfrit. Begge kan bruges på farten, polyester er en anelse blødere i forhold til PVC.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til – du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4 farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder – tekst – logo alt er tilladt. Vi kan printe 4 farvet tryk/foto til kant. Vi hjælper gerne med opsætningen.

Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Konceptas – følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.
• Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
• Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi – dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
• Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
• Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
• Vælg ønsket materiale (se herover)
Er du i tvivl – sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling – Herunder vises et udpluk af de mest almindelige – kontakt os og hør nærmere hvilken efterbehandling der passer til dit produkt.

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis “Krokodillenæb”. I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.

Vulst er en silicone “pølse” der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.

På visse materialer er det muligt at printe på begge sider. Det vil dog altid være muligt at sy stof-bannere sammen og på den måde lave dobbeltprint.

Få personlig hjælp – bliv ringet op

85 x 200 cm

Kr. 495,00 (kr.618,75)

Inkl. print ved levering af tryklar fil

Inkl. bæretaske

Hurtig levering

Pris er ekskl. ekspedition og fragt

 

Bestil

100 x 200 cm

Kr. 795,00 (kr.993,75)

Inkl. print ved levering af tryklar fil

Inkl. bæretaske

Hurtig levering

Pris er ekskl. ekspedition og fragt

 

Bestil