Floor Promoters / Reklamemåtter

Konceptas leverer reklamemåtter med tryk i præcis den størrelse og form du skal brug. 

Udnyt gulvet til at fremhæve et budskab og skab blikfang. Reklamemåtterne kan bruges til at fange kundens opmærksomhed, da det er en metode, som skiller sig ud fra de sædvanlige skilte og bannere, der hænger på væggene. Brug f.eks din reklamemåtte i butikken, showroom eller på en messestand, hvor der i forvejen ligger gulvtæppe.

Måtten har en slidstærk polyester overside og en sort neopren bagside som gør at måtten er skridsikker. Reklamemåtterne produceres i alle mål — også udskåret, og leveres i lækre farver og designs. Måtterne er lette at at rengøre og kan både skylles og spules.

Logo måtterne fra Konceptas beskytter gulv imod slid og misfarvning og reducere omkostningerne ved rengøring — alt imens din virksomhed/butik bliver profileret.

De kan tage op til 6 kg snavs, eller 3 liter vand og har en smudsafvisende behandling, som gør dem ultra lette at rengøre.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til – du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4 farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder – tekst – logo alt er tilladt. Vi kan printe 4 farvet tryk/foto til kant. Vi hjælper gerne med opsætningen.

Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Konceptas – følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.
• Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
• Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi – dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
• Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
• Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
• Vælg ønsket materiale (se herover)
Er du i tvivl – sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling – Herunder vises et udpluk af de mest almindelige – kontakt os og hør nærmere hvilken efterbehandling der passer til dit produkt.

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis “Krokodillenæb”. I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.

Vulst er en silicone “pølse” der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.

På visse materialer er det muligt at printe på begge sider. Det vil dog altid være muligt at sy stof-bannere sammen og på den måde lave dobbeltprint.

Få personlig hjælp – bliv ringet op