Outdoor reklame banner / Stof og PVC MESH

Om det drejer sig om et hundehus eller højhus – vi pakker din bygning ind i dit budskab – hurtigt og billigt med et outdoor reklamebanner.

Outdoor reklame er mere og mere udbredt som en måde at skabe synlighed på. Med outdoor facade bannere kan du bruge hele bygningen eller gavlen som reklamesøjle – eller du kan bygge en ”mur” af outdoor reklame bannere – mulighederne er nærmest uendelige.

Outdoor reklame bannere leveres i både polyester og i PVC. Et af vore mest brugte materialer er PVC MESH, eller bare MESH bannere, som har en perforering der gør, at vinden let trænger igennem – og at outdoor reklame-banneret derfor kan modstå store vindstød uden at give sig.
Vi har både erfaring i mindre outdoor reklame bannere til ophæng på gavle mv. og indpakning af bygninger.

Beregn prisen på dit banner

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os på +45 9626 2580 eller på vores Live Chat.

Hvilket banner skal jeg vælge?

Konceptas har bannertyper som passer præcist til det formål du skal bruge.

INDOOR: Som indoor banner vil man oftest bruge 205g polyester. Et polyester stofbanner hænger pænt, og man kan benytte flere former for efterbehandlinger. Det kan være metaløjer – vulst – skinne – velcro. Ønsker man et mere gennemsigtigt udtryk, skal man vælge 110g polyester. Vi har mange typer af stof – disse 2 er de mest gængse.

OUTDOOR: Til outdoor banner vil man oftest bruge PVC. PVC kan holde til vejr og vind, og er meget slidstærkt. Man kan enten vælge blockout eller mesh. Mesh er en PVC med små huller i, så vinden kan komme igennem. Er det kortvarrigt man skal bruge banneret udendørs, kan man selvfølgelig også vælge stof.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til – du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4 farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder – tekst – logo alt er tilladt. Vi kan printe 4 farvet tryk/foto til kant. Vi hjælper gerne med opsætningen.

Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Konceptas – følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.
• Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
• Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi – dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
• Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
• Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
• Vælg ønsket materiale (se herover)
Er du i tvivl – sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling – Herunder vises et udpluk af de mest almindelige – kontakt os og hør nærmere hvilken efterbehandling der passer til dit produkt.

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis “Krokodillenæb”. I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.

Vulst er en silicone “pølse” der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.

På visse materialer er det muligt at printe på begge sider. Det vil dog altid være muligt at sy stof-bannere sammen og på den måde lave dobbeltprint.

Få personlig hjælp – bliv ringet op