Bannersystemer

Hos Konceptas tilbyder vi forskellige udstillingssystemer, så vi med garanti kan finde en løsning der passer til dit behov.

 

Flexwall

Tag den med dig, flyt rundt på den og skift printet ud efter behov – Flexwall systemet kan bruges til enormt mange formål.

Fleksibelt bannersystem: Systemet består af en metalramme der kan justeres fra 130 – 290cm i bredden og 81 – 225cm i højden. Der medfølger stabile fødder og bæretaske. Det hele er let at samle og giver et stort printområde til dit budskab som printes på 205g polyester.

Printet på en flexwall kan nemt udskiftes med de påsyede velcrobånd.

Med dette system betaler du kun én gang for det smarte system, og kan nemt skifte dit budskab når du har behov for det.

Flexwall bruges på messer, skoler, butikker, events osv. Flexwall systemet er bl.a. meget brugt til foto-vægge til premierer og VIP events.

H-Fix banner

H-FIX er et smart, billigt system – der er utroligt hurtigt at sætte op. Skal du have gang i en udendørs kampagne, kan du med dette system få dit budskab frem på ingen tid. Dit budskab printes på et 350g mesh/netbanner.

Systemet monteres med skruefødder (spyd) i jorden og spændes ud med barduner. Alt leveres i en praktisk bæretaske

Bredde 250 Højde 100cm

 

Ofte stillede spørgsmål

Du skal betragte dit banner som et hvidt lærred hvor vi printer det du har lyst til – du bestemmer derfor om det bare skal være logo på en farvet baggrund eller om det er et 4 farvet fotografi der skal blæses op på et kæmpe banner. Kreativiteten kender ingen grænser, billeder – tekst – logo alt er tilladt. Vi kan printe 4 farvet tryk/foto til kant. Vi hjælper gerne med opsætningen.

Prisen afhænger af størrelsen. Du kan bruge vores online banner-beregner nederst på siden som kan give dig en vejledende pris. Vi sidder klar ved telefon, mail og online chat for at give dig gratis og uforpligtende rådgivning i valg af banner materialer samt pris på banner!

Hvis du selv leverer den trykklare fil til Konceptas – følger hér et par guidelines. Husk at vi også gerne hjælper med at layoute dit banner.
• Filen skal leveres som enten JPG eller PDF
• Filen skal i str. 1:1 være på min. 100 dpi – dvs hvis man laver den i 1:2 skal filen være 200 dpi
• Husk at lave filen ca. 4 cm større hele vejen rundt (bruges til renskæring)
• Vælg den korrekte efterbehandling (se herunder)
• Vælg ønsket materiale (se herover)
Er du i tvivl – sidder vi altid klar ved telefonen og hjælper gerne!

Alle vore bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling – Herunder vises et udpluk af de mest almindelige – kontakt os og hør nærmere hvilken efterbehandling der passer til dit produkt.

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis “Krokodillenæb”. I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret så det hænger tungt ned.

Vulst er en silicone “pølse” der bliver syet i løbegang i top og bund. Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte. Vi sælger også selve vulstsystemet.

På visse materialer er det muligt at printe på begge sider. Det vil dog altid være muligt at sy stof-bannere sammen og på den måde lave dobbeltprint.

Få personlig hjælp – bliv ringet op

Flexwall system

Kr. 1.350,00 (kr. 1.687,50)

Justerbar højde 81-225 cm

Justerbar bredde 130-290 cm

Inkl. bæretaske

Let at samle

 

Bestil

Flexwall banner

Kr. 135,00 / m2 (kr. 168,75)

205 g. polyester

Let at udskifte

Tryk efter ønske

Vi kan hjælpe fra kr. 200,- med grafisk opsætning

 

Bestil

H-fix banner

Kr. 1.272,00 (kr. 1.590,00)

250 x 100 m

Inkl. system, print og bæretaske

 

Bestil

H-fix banner

Kr. 1.432,00 (kr. 1.978,50)

300 x 100 m

Inkl. system, print og bæretaske

 

Bestil